HovenierPieter

Aanleg & Onderhoud

Aanleg.

Ik hou van een no-nonsense mentaliteit.

Als het ontwerp klaar is, alle materialen zijn uitvoerig besproken en het tijdpad is bepaald, dan kunnen we aan de slag.

Wanneer nodig zal ik offertes aanvragen bij leveranciers, de juiste mensen regelen en de materialen bestellen.Eerst zorgen dat je een goede fundering hebt voor de tuin, in het begin zie je dat niet maar het is wel erg belangrijk.

Daarna zult u de tuin zien groeien, terras hier, grind daar, de pergola, de houten vlonder, een muurtje, schutting en als laatste de beplanting.

Tijdens het hele proces zal ik het aanspreekpunt zijn en zal ik het totale overzicht hebben over wanneer welke materialen worden geleverd, wanneer er vakmensen nodig zijn en of we nog op schema liggen.Alle puzzelstukjes zullen op zijn plaats vallen en na oplevering zult u nog vele jaren van uw tuin kunnen genieten.

Onderhoud.Het is sterk aan te raden om zeker twee maal per jaar onderhoud te laten plegen door een vakbekwame hovenier. Goede snoei, bemesting en onkruid verwijderen is essentieel voor een gezonde tuin.

Wanneer u dat wenst kan HovenierPieter u een onderhoudscontract aanbieden.

U kiest zelf het aantal keer per jaar, natuurlijk kunt u HovenierPieter ook gewoon bellen voor een onderhoudsbeurt als u dat nodig vindt.

NB. Ook voor uw openhaardhout en kachelhout moet u bij HovenierPieter zijn.
       Voor meer informatie bel of mail gerust.